Pep Sala DesembreDes. 03 2022 18:00 - 19:00 Europe/Madrid

Concerts

Pep Sala va néixer a Vic (Barcelona) l’any 1960 i ha estat un dels músics més influents dels darrers anys en l’àmbit de la música catalana.

Pianista, guitarrista, compositor, arranjador, lletrista i productor, ha estat protagonista musical a Catalunya com a líder de les bandes Sau (juntament amb Carles Sabater), Pep Sala & La Banda del Bar i, en solitari, sota el nom artístic de Pep Sala. Amb aquests grups ha realitzat gravacions de discs, gires i concerts arreu de Catalunya, així com també a Espanya, Europa i Estats Units.

A mitjans de l’any 1985, Pep Sala fundà l’Aula d’Estudis Musicals (AEM) a Vic. Allà hi conegué el que es convertiria en el seu amic inseparable, Carles Sabater. La seva complicitat els portà a crear un grup anomenat Sau.

La combinació del talent musical de Pep Sala i el carisma i el geni escènic de Carles Sabater faria que amb només 3 anys d’existència, Sau aconseguís milers i milers de seguidors. El grup va donar a conèixer el seu primer treball el 1988. El 1991 es convertí en la banda de referència musical al territori català, arribant a vendre més de 150.000 còpies d’alguns dels seus discs. Publicà fins a 10 àlbums i realitzà concerts i gires per Catalunya, Espanya i Europa.

Durant els anys sabàtics que es va prendre Sau perquè Carles Sabater pogués combinar la feina de músic amb la d'actor, Pep Sala va crear Pep Sala & La Banda del Bar (1993), amb la qual va publicar 3 discs.

Després de la mort sobtada de Carles Sabater el 1999, Pep Sala anuncià en una roda de premsa que, després de 13 anys de vida, el grup deixava d’existir.

Des d'aleshores, ha continuat la seva carrera musical sota el nom artístic de Pep Sala i ha editat 12 discs, 26 en total, si comptem els publicats amb Sau i Pep Sala & La Banda del Bar.

 • El Caganer
  Organitzador de Pep Sala

  El primer festimarket a comarques d'Osona

Event start in Event end in L'esdeveniment ha caducat
 • 0

  days

 • 0

  hours

 • 0

  minutes

 • 0

  seconds

Importa a Google Calendar
 • Schedule
 • Guests
 • Attendance
 • Forecast
 • Comentaris

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Avui stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org